Logo Haagen Web & App

home > Werkwijze > Website laten ontwikkelen

Website of app laten ontwikkelen

Een website of app laten ontwikkelen is meer dan alleen bits en bytes. Het is ook nadenken over snelheid, logische opbouw en structuren. Er wordt altijd rekening gehouden met de 'eisen' van gebruikers, maar zeker ook eisen van internet-giganten zoals Google, Facebook en Instagram. Nee, het is niet 'the matrix', het is 'the real world', maar het is zeer belangrijk dat je als goed gevonden wilt worden, dat je je conformeert aan enkele ontwikkelingseisen van deze bedrijven.

Vindbaarheid

Een site of app hebben is 1. Daarnaast wil je ook graag dat deze gebruikt wordt, dus dat deze vindbaar is. De techniek is zó ingericht, dat alles met betrekking tot vindbaarheid in zoekmachines zelf in te regelen is. Zo kun je via ons (zie: marketing), of zelf je site of app optimaliseren.

Eigen beheer

Het is zeer wenselijk dat sites, shops en apps in eigen beheer van de klant zijn. Hiervoor wordt een zogenaamd 'Content Management Systeem' voor gebruikt. Dit zelf ontwikkelde, laagdrempelige platform, biedt alles wat nodig is om een site of app goed te beheren.

Snelheid

Site-snelheid is een van de factoren waar vooral gebruikers-ervaring een rol speelt: hoe snel is de 'eerste weergave' op het scherm? Wat is een acceptabele wachttijd voor filmpjes? Al deze vragen worden meegenomen en geoptimaliseerd in het ontwikkelproces van een site of app.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid en de online wereld is een lastig huwelijk. Het stikt van de gratis systemen, online aanbieders van plugins etc. Maar wie heeft dat eigenlijk gemaakt? Wie kan er wellicht bij alle bedrijfskritische data die je online hebt staan.... Haagen Web & App versleutelt alle data in de database en maakt geen gebruik van dergelijke externe partijen.

Ook geinteresseerd in het ontwikkelen van een site of app?

Maak een vrijblijvende afspraak

Cases Haagen Web & App:

> alle cases

Ook interessant:

> Online marketing
> UX ontwerp
> Website ontwerpen

Eindeloze mogelijkheden

start vandaag met ontdekken

Maak een afspraak

Onze nieuwe webshop sluit veel beter aan bij de sfeer en kwaliteit die wij willen uitstralen. Daarnaast zijn de verkopen ook enorm omhoog gegaan

Marleen Lubbertsen, Lijn M

Spreekt de taal van de klant en vertaalt dit in prachtige en gebruiksvriendelijke sites en apps.

Jacqueline Spijkerboer

Heel prettig dat van ontwerp tot onderhoud onder 1 dak zit. Korte lijntjes en vrijwel altijd direct contact. Geen moeilijk vak jargon.

Cooperatie Kraamzorggroep

Dat kinkt goed! Afspraak maken!