Logo Haagen Web & App

home > Websites > websites met inlogportalen

Websites met inlog-portalen

Websites hebben steeds vaker 'afscherme content'. Dit kan zijn omdat bepaalde data niet voor iedereen toegankelijk is, maar dit kan ook zijn om uw klanten via een inlog-portaal pro-actief te informeren. Uiteraard hebben webshops ook inlogportalen.

Afgeschermde content voor de 'AVG'

Vanaf het moment dat de nieuwe AVG-wet inging, werd de vraag naar afgeschermde content groter. Scholen willen graag foto's, nieuws en andere content beveiligd hebben 'achter een login', om zo misbruik em verspreiding van deze content tegen te gaan.

Inloggen voor bedrijven & dealers

Het kan interessant zijn voor bedrijven om prijslijsten op maat aan te bieden, of uw dealers een eigen gedeelte te geven op uw website. Dan heeft u niet het onderhoud van logo's, korte teksten etc.: die kan uw dealer middels het inlogportaal zelf beheren. Ook kan u op dat portaal content plaatsen die alleen beschikbaar is voor 1 of meerdere dealers.

Inloggen voor intern gebruik (intranet)

Een veelgebruikte toepassing van inlogportalen is, om het huidige CMS van uw website uit te breiden met een intranet. Op dit intranet kunt u dan mededelingen, agenda's, notulen maar ook foto's en video's delen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Cases Haagen Web & App:

> alle cases

Ook interessant:

> webshops laten ontwikkelen
> online marketing

Eindeloze mogelijkheden

start vandaag met ontdekken

Maak een afspraak

Haagen Web & App is betrokken, flexibel en heeft verstand van zaken, waardoor we tot een fraai eindproduct zijn gekomen.

Tim Stapel, Erfgoed Gelderland

Heel prettig dat van ontwerp tot onderhoud onder 1 dak zit. Korte lijntjes en vrijwel altijd direct contact. Geen moeilijk vak jargon.

Cooperatie Kraamzorggroep

Onze nieuwe webshop sluit veel beter aan bij de sfeer en kwaliteit die wij willen uitstralen. Daarnaast zijn de verkopen ook enorm omhoog gegaan

Marleen Lubbertsen, Lijn M

Dat kinkt goed! Afspraak maken!