Logo Haagen Web & App

home > webshops

Webshops laten ontwikkelen

Webshops zijn voor een moderne winkel niet meer weg te denken. Maar ook stand-alone webshops zijn nog steeds booming. Meer weten over de mogelijkheden?

Bekijk cases

Er zijn zeer veel verschillende webshops. Maar hoe zorg je er nou voor, dat de webshop aansluit bij je bedrijfsvoering? 

Productbeheer

Productbeheer is een van de belangrijkse items op je webshop. Door het bieden van de juiste info, het plaatsen in de juiste categorieen, mooie afbeeldingen en het bieden van goede voorraad-informatie, kan de klant worden worden verleid tot een aankoop. Ieder product is anders, maar ook ieder bedrijf is anders. Daardoor wordt de productinvoer afgestemd op de wensen, zoals dat bij jouw bedrijf past.

Betalingen

Tegenwoordig zijn er tal van betalingsmethodes. De bank biedt webshop-koppelingen aan, maar vaak zijn deze prijzig en hebben ze weinig mogelijkheden. De oplossing hiervoor is: 'tussenhandelaren'. Zij bieden een uitgebreid pakket aan betalingsmogelijkheden. Voorbeelden van partijen zijn:

 • Multisafe pay
 • Ogone
 • Mollie
 • Sisow

Je kunt naast het iDeal, SofortBanking (Duitsland), MrCash / Bancontact (België) en creditcard (Internationaal) ook denken aan betalingen met:

 • AfterPay (achteraf betalen)
 • VVV-giftcard
 • Bitcoin
 • Klarna
 • Apple Pay
 • Giropay
 • etc.

Leverdagen, transport en logistiek

'Vandaag besteld, morgen in huis'. Dat lees je bijna dagelijks. Maar is het ook haalbaar? Is het voor jouw webshop haalbaar? Hoe ga je om met feestdagen, weekenden, incidentele vrije dagen? In je webshop kun je gebruik maken van het uitsluiten van leverdagen, of het juist openen van bepaalde leverdagen.

Beheersbaarheid van kosten van verzendingen is belangrijk. Het versturen naar Duitsland is uiteraard duurder dan naar Nederland. Maar ook in Nederland heb je te maken met toeslagen, denk bijvoorbeeld aan de waddeneilanden.  

Ook kan het zijn dat je een product hebt dat gemakkelijk in een enveloppe kan. Maar je kan ook producten hebben die alleen maar op een pallet kunnen. Het is belangrijk om hier goed over na te denken van te voren. Webshops van Haagen Web & App hebben deze mogelijkheid.

Rapportages

Met data, maak je data. Oftewel: alle sales wordt geregistreerd. Het is dan ook zeer eenvoudig om hier rapportages uit te trekken. Ook kunnen deze rapportages gekoppeld worden met online boekhoudprogramma's. 

Koppelingen met Facebook, Google en Instagram

Jouw product extra onder de aandacht brengen met Google Shopping, Facebook Shopping en Instagram? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Via de webshop kun je aangeven welk product voor welke feed geschikt is. Lees meer over deze mogelijkheden.

Koppeling met fysieke winkel

Haagen Web & App diversie koppelingen gemaakt met automatiseringssoftware, zodat het mogelijk is dat de  invoer maar op 1 plaats hoeft: de winkel. Daar vindt namelijk ook voorraad-mutatie plaats. Door het koppelen van deze data, hoeft er online niet nog eens voorraad- en productbeheer plaats te vinden. De koppelingen varieren van MS-DOS software (middels XML-output) tot het real-time inschieten van orders...

Enhousiast geworden, of wil je een demo?

Neem contact op

Cases Haagen Web & App:

> alle cases

Ook interessant:

> online marketing
> webshops laten programmeren

Eindeloze mogelijkheden

start vandaag met ontdekken

Maak een afspraak

Haagen Website & App begreep mijn idee voor de webshop en werkte het perfect uit.

Erik Stoffelsen, Domburg Putten

Onze nieuwe webshop sluit veel beter aan bij de sfeer en kwaliteit die wij willen uitstralen. Daarnaast zijn de verkopen ook enorm omhoog gegaan

Marleen Lubbertsen, Lijn M

Haagen Web & App is betrokken, flexibel en heeft verstand van zaken, waardoor we tot een fraai eindproduct zijn gekomen.

Tim Stapel, Erfgoed Gelderland

Dat kinkt goed! Afspraak maken!