Logo Haagen Web & App

home > Ove rons

Over Haagen Web & App Ermelo

Haagen Web & App is in 2006 opgericht en heeft als doel: Kwalitatieve web- en app-producten maken, waarbij de klantwens centraal blijft staan en de doelstellingen van het product worden behaald.

 

Een korte tijdlijn 2006-2019:

Haagen Web & App is in 2006 opgericht door Michiel Haagen. Tijdens zijn studie Digitale Communicatie zoch hij naar extra uitdaging. Dit vond hij in het opzetten van zijn eigen bedrijf: "Michiel Haagen Multimedia Productions" (Putten, 2006).

Tijdens het afstuderen ontwikkelde hij een 'online facturatiesysteem'. Dit was in 2006 nog redelijk nieuw en uniek: een volledig geautomatiseerd factuurprogramma, waar met 1 druk op de knop, alle nota's verzonden konden worden.

Na het afstudeertraject vond Michiel Haagen al enkele klanten waarvoor hij mocht werken. Michiel ontwikkelde een aantal pijlers:

  • Alleen de hoogst haalbare kwaliteit is acceptabel
  • De klant is altijd eigenaar van het product.
  • Service is niet te koop; die moet je te allen tijde leveren.

Dit houdt dan automatisch in, dat alle 'standaardpakketten' afvallen. Niet dat ze per definitie fout zijn, maar wel dat er te allen tijde controle is over de volledige website, zonder afhankelijk te zijn van 'derden-partijen', updates en onveiligheden van derde-partijen.

In 2009 verhuisde het bedrijf naar Ermelo. Wel hield het bedrijf nog veel binding met Putten, waardoor in Putten bedrijfruimte werd gehuurd. Hij kwam er achter dat 'Michiel Haagen Multimedia Productions' een redelijk lange naam was, en wijzigde dat toen naar: "Haagen Internet" (2010).

De ontwikkelingen van de markt gingen hard. De opkomst van mobiel internet, de lancering van de eerste iPad (en daarbij de teneergang van 'flash' (destijds hét web-animatiepakket) omdat dit niet werd ondersteund), het sneller worden van internet, de noodzaak van een multi-platform site... Er kwamen steeds meer aanbieders in de markt, maar 'Haagen Internet' kon zich nog altijd onderscheiden.

Door de opkomst van de app-markt (Appstore, Google Play), en het nog duidelijker maken van het bedrijf, werd de naam nog 1x veranderd, namelijk: Haagen Web & App. 

Nu, in 2019 blijft Haagen Web & App de nieuwe ontwikkelingen in de markt op de voet volgen. Denk aan de opkomst van 'vouwbare telefoons', of wellicht toch nog een keer de 'Google Glass...'

Al die jaren heeft Haagen Web & App producten opgeleverd volgens dezelfde filosofie:

  • Alleen de hoogst haalbare kwaliteit is acceptabel
  • De klant is altijd eigenaar van het product.
  • Service is niet te koop; die moet je te allen tijde leveren.

In contact komen met Haagen Web & App?

Maak vandaag nog een afspraak

Cases Haagen Web & App:

> alle cases

Ook interessant:

Eindeloze mogelijkheden

start vandaag met ontdekken

Maak een afspraak

Haagen Website & App begreep mijn idee voor de webshop en werkte het perfect uit.

Erik Stoffelsen, Domburg Putten

Onze nieuwe webshop sluit veel beter aan bij de sfeer en kwaliteit die wij willen uitstralen. Daarnaast zijn de verkopen ook enorm omhoog gegaan

Marleen Lubbertsen, Lijn M

Heel prettig dat van ontwerp tot onderhoud onder 1 dak zit. Korte lijntjes en vrijwel altijd direct contact. Geen moeilijk vak jargon.

Cooperatie Kraamzorggroep

Dat kinkt goed! Afspraak maken!