Logo Haagen Web & App

home > cases > Coca Cola app: Share a Coke

Coca Cola app: Share a Coke

In 2014 lanceerde Coca Cola de 'share a coke'-actie. In winkels lagen gepersonaliseerde Coca Cola flesjes en blikjes. Om deze actie kracht bij te zetten heeft Coca Cola op festivals en evenemeten vending-machines neergezet. Via een app op een vending machine konden gebruikers hun eigen blikje maken. Na het intikken van de naam, controleerde de ontwikkelde software werd gecheckt of deze naam 'geldig' was (zo werden o.a. scheldwoorden eruit gefilterd). Na deze automatische check, printte een thermische printer de label. Een promo-medewerker plakte deze op het blikje en schoof deze weer naar buiten.

Fotoimpressie

Video-commercial Coca Cola

Haagen Web & App de ondersteuning geboden van de in Polen ontwikkelde app. Het eerste jaar dat er met de app werd gedraaid, waren er kleine problemen, welke Haagen Web & App heeft opgelost. Vervolgens zijn alle 40 apps zijn door ons nagekeken. Ook is de hardware gecontroleerd.

Nieuwsgierig naar de app-mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op

 

Andere cases

Eindeloze mogelijkheden

start vandaag met ontdekken

Maak een afspraak

Heel prettig dat van ontwerp tot onderhoud onder 1 dak zit. Korte lijntjes en vrijwel altijd direct contact. Geen moeilijk vak jargon.

Cooperatie Kraamzorggroep

Haagen Web & App is betrokken, flexibel en heeft verstand van zaken, waardoor we tot een fraai eindproduct zijn gekomen.

Tim Stapel, Erfgoed Gelderland

Spreekt de taal van de klant en vertaalt dit in prachtige en gebruiksvriendelijke sites en apps.

Jacqueline Spijkerboer

Dat kinkt goed! Afspraak maken!